actualitat

Calçotada al CRAE Llar Vilanova

És temps de calçotades! A la Llar Vilanova ja hem celebrat la nostra!

Revista "La Veu dels Petits Vilanovencs - 2017"

Com cada any i sobre aquestes dades us presentem la nostra revista, la qual mostra un recull de tots aquells moments i experiències viscudes més significatives, articles d’opinió, recomanacions...

Ha estat un treball en equip per part dels membres que formen la comissió i també destacar la participació dels infants i joves.

Esperem us agradi!!!!!

X Aniversari CRAE Llar Vilanova

La festa es va iniciar a mig matí amb un esmorzar per tots els infants, joves del CRAE i  amics i amigues d’aquests.  Posteriorment els educadors van realitzar diferents activitats com: trencar l’olla, estirar la corda,…i també vam comptar amb la presencia d’un pallasso que ens va fer participar a petits i grans de la seva actuació ja sigui ballant, cantant, fent trucs de màgia,…. Els infants i joves van ser obsequiats amb una petita bossa de llaminadures.

VIII JORNADA de treball en equip del CRAE Llar Vilanova

El lloc de realització ha estat el Centre d’Equinoteràpia, Lo Camp, a Tremp, Pallars Jussà. La jornada ha estat impartida per un equip de professionals tots ells membres del grup GETEM: Meritxell Torres, Núria Ruiz, Núria Boneta i Xavi Coll.
 

Revista "La veu dels petits Vilanovencs"

Com cada any des de què vam començar aquesta petita aventura, de treball en equip, us presentem la nostra revista, la qual mostra un recull de tots aquells moments i experiències viscudes més significatives, des de la última edició.

Aquest any, hem reflexionat sobre la importància de la participació, la motivació, l'escolta activa...  aspectes que faciliten el creixement i la millora any rere any.

Esperem us agradi, està feta amb molta il·lusió per part de tots/es!!

Gràcies 

Visita dels Lacetanis Moto Grup a la Llar Vilanova

Des de fa uns anys els infants i joves de la Llar Vilanova reben al mes de desembre una visita molt esperada, els “lacetanis”!.