Carnestoltes a Mollerussa

03 Març 2014

La temàtica escollida per aquest dia,  va ser la pintura. El grup dels més petits es va disfressar de pintors, mentre que els més grans van disfressar-se de paleta de pintor. Tot i que altres noies i nois es van crear la seva pròpia disfressa.

Material Disfresses PintorsDurant la setmana anterior a Carnestoltes van anar dissenyant els barrets, els pinzells, les paletes i tots els complements de les diferents disfresses.  Els materials utilitzats per crear les disfresses van ser: goma EVA, paper kraft pels barrets, bastons de fusta, llana pels pinzells, bosses de la brossa blanques i pintura acrílica de diferents colors pel vestit. 

El mateix dissabte al matí, amb l’ajuda dels nens i nenes de la Llar van preparar els diferents vestits. Va ser un matí molt entretingut, durant l’elaboració de les disfresses els nois s’ho van passar força bé, gaudint amb les pintures, combinant colors i creant fent diferents formes.

Les nenes i els nenns impacients preguntaven a cada moment quan marxàvem a veure la Rua. A les 15h tot el grup va començar a disfressar-se i entre fotos i rialles; a les 16:30h tots disfressats van marxar cap a la Rua de Mollerussa.

La Rua va començar a les 17h amb la desfilada de carrosses amb diverses temàtiques. Els nens i nenes anaven comentant totes les disfresses que veien fins que el ritme de la música els va anar endinsant a la Rua, que va recórrer diferents carrers de Mollerussa. Tot i que el recorregut pels carrers va ser llarg, el gran ambient que es vivia amb balls i cants durant tot la Rua va fer que les nenes i nenes de la Llar s’apuntessin a la festa!

Carnestoltes Mollerussa 2014

Finalment, la Rua del Carnestoltes 2014 va arribar al pavelló firal on tots els participants van descansar una estona mentre menjaven coca amb xocolata. La festa al recinte firal va continuar amb un grup d’animació que va posar el punt final a un dissabte molt especial.