Col·labora

   Ets particular?

Compartint el teu temps i les teves habilitats contribueixes com a voluntari i voluntària a millorar el benestar dels infants, joves i gent gran que atenem a la fundació. Pots participar en diferents activitats de convivència, culturals, reforç escolar, sortides lúdiques, artístiques...

D’igual forma, si tens coneixements específics en un àmbit com cuina, escriptura, informàtica, esports... i t’agradaria fer partícips als usuaris mitjançant una activitat dirigida o un taller, contribuiràs a complementar i millorar els serveis que oferim als i les infantes, joves i gent gran que atenem.

Si desitges col·laborar activament amb Persona i Valors pots fer-te voluntari de la nostra entitat mitjançant aquest formulari.

 

"Crec molt en el treball que es pot fer amb els més petits, sobretot, per ajudar-los a descobrir el gust per aprendre".

Consol Feu, voluntaria -

 


 

     Ets empresa?

Impulsem estratègies de RSC (Responsabilitat Social Corporativa) amb l’empresa amb l’objectiu d’aportar valor a la societat i a l’empresa: màrqueting social, voluntariat empresarial, co-branding... Si ets una empresa i t'agradaria col·laborar amb nosaltres o informar-te de com ho pots fer, no dubtis en contactar amb nosaltres, estarem encantats de parlar amb tu.

 


 

     T'animes? 

Si t'agradaria col·laborar amb nosaltres, no dubtis a contactar el nostre departament de comunicació a: comunicacio@sinergia.org

Qualsevol mena de col·laboració pot marcar la diferència.

 

COL·LABORA!