VIII JORNADA de treball en equip del CRAE Llar Vilanova

30 Maig 2017
El lloc de realització ha estat el Centre d’Equinoteràpia, Lo Camp, a Tremp, Pallars Jussà. La jornada ha estat impartida per un equip de professionals tots ells membres del grup GETEM: Meritxell Torres, Núria Ruiz, Núria Boneta i Xavi Coll.
 
La metodologia de treball ha permès que els participants es vegin involucrats de manera vivencial en l’experiència de l’Entrevista Motivacional. L’enfoc, mitjançant el treball amb els cavalls, s’ha basat en l’aprenentatge vivencial, en el model learning by doing combinant les exposicions teòriques conceptuals amb les practiques permanents com a casos o exercicis pràctics, aplicacions de les tècniques in situ, dinàmiques grupals i de role playing seguint els estàndards de qualitat del grup MINTIS.
 
  
 
Els objectius de la mateixa han estat:  
 
Enfortir la confiança i la cohesió entre l’equip 
Produnditzar en la coneixença entre els diferents membres de l’equip
Aprendre l’esperit de l’Entrevista Motivacional, els principis teòrics 
Aplicar a la pràctica les tècniques, compètències i habilitats de L’Entrevista Motivacional
Reconèixer quines de les nostres pròpies conductes i actituds generen resistències en els altres
Treballar amb els infants, joves i familiars reconeixent-los i acompanyant-los com a protagonistes del seu propi canvi
 
La valoració de la jornada per part de tot l’equip ha estat molt positiva poden gaudint d’un dia plegats en plena natura en un context no habitual, en el qual s’han pogut dur a terme aprenentatges que afavoreixen les competències professionals a desenvolupar en el dia a dia al CRAE.