X Aniversari CRAE Llar Vilanova

28 Agost 2017

La festa es va iniciar a mig matí amb un esmorzar per tots els infants, joves del CRAE i  amics i amigues d’aquests.  Posteriorment els educadors van realitzar diferents activitats com: trencar l’olla, estirar la corda,…i també vam comptar amb la presencia d’un pallasso que ens va fer participar a petits i grans de la seva actuació ja sigui ballant, cantant, fent trucs de màgia,…. Els infants i joves van ser obsequiats amb una petita bossa de llaminadures.

A les 12h es va fer portes obertes del CRAE on vam ensenyar les diferents dependències a les persones que assistien a la festa i els hi vam explicar tot allò que fem. Desprès ens vam dirigir a la sala polivalent on la directora del CRAE, el president de l’Entitat i la cap de l’EFI de Lleida van fer un petit discurs. També dos nois/es ex-tutelades van voler donar a conèixer la seva experiència durant la seva estada al CRAE. Per acabar aquesta part de l’acte tres noies del CRAE amb un educador que tocava el piano, van cantar una cançó.  

Per finalitzar la festa tots els assistents van poder gaudir d’un pica-pica al pati de la Llar fent la xerrada amb les persones conegudes. Tots els assistents van rebre un petit detall.

Va ser un dia molt emotiu on tots plegats vam poder gaudir de la festa.