actualitat

Revista "La Veu dels Petits Vilanovencs - 2019"

Dimecres, 12 Febrer, 2020
Us presentem la XI edició de la revista “ La veu dels petits Vilanovencs”.

Us presentem la nostra revista, la qual mostra un recull de tots aquells moments i experiències viscudes més significatives, articles d’opinió, recomanacions...

12è Aniversari de la Llar Vilanova

Dilluns, 2 Setembre, 2019
Un any més junts!

El passat 11 de juliol es va celebrar el

Teràpia de reminiscència - Juny

Dimecres, 10 Juliol, 2019

Teràpia de reminiscència: recordar a partir de la música.

Sortides al mercat

Dimarts, 18 Juny, 2019

Des de la residència Pare Pacífic, ara que ha començat el bon temps, organitzem sortides setmanals cada dimarts al mercat de la plaça del poble. On hi trobem : parades de fruita i verdura, roba i calçat, articles diversos...

Karaoke i cant a Vilanova de Bellpuig

Dilluns, 11 Febrer, 2019
Karaoke i cant a Vilanova de Bellpuig

Dins del programa de dinamització i activitats de la residència de dia de gent gran de Vilanova de Bellpuig s'ha organitzat una activitat de cant i karaoke, dirigida per la psicòloga del centre.

La Veu dels Petits Vilanovencs - 2018

Dimarts, 5 Febrer, 2019
Us presentem La Veu dels Petits Vilanovencs 2018

Com cada any i sobre aquestes dades us presentem la nostra revista, la qual mostra un recull de tots aquells moments i experiències viscudes més significatives, articles d’opinió, recomanacions.

Esperem us agradi!!!

Marató d'activitats nadalenques

Dilluns, 21 Gener, 2019
La Llar centre de dia de Vilanova de Bellpuig organitza una marató d’activitats nadalenques.

Com és habitual en les dates de Nadal, la residència de dia de gent gran de Vilanova de Bellpuig ha organitzat un munt d’activitats per als seus usuaris.

Col·laboració amb la Fundació Soñar Despierto

Dilluns, 21 Gener, 2019
El CRAE Llar Vilanova col•labora amb la Fundació Soñar Despierto

Entre les diferents activitats que organitza el Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) Llar Vilanova hi ha la col•laboració anual amb la Fundació Soñar Despierto, entitat que a través de projectes

XIV Jornadas FEPA

Dimarts, 11 Desembre, 2018
Els dies 15 i 16 de novembre es van celebrar les XIV Jornades de FEPA sota el lema “ Direfentes respuestas para diferentes perfiles”. L’equip directiu del CRAE Llar Vilanova i un jove extutelat van assistir a les XIV Jornades de FEPA celebrades a Guadalajara.

El primer dia hi va haver l’acte inaugural, una ponència sobre l’adolescència com una segona oportunitat per corregir el neurodesenvolupament traumàtic i una àgora d’experiències de diferents entitats associades a FEPA. Vam poder assistir a la presentació de tres d’elles.

11è Aniversari de la Llar Vilanova!!

Dimarts, 24 Juliol, 2018
El passat 19 de juliol es va celebrar el 11è aniversari del CRAE Llar Vilanova, on petits i grans vam gaudir d’una tarda plena de diversió i entreteniment.

Aquest any, hem volgut ser innovadors i per tant, vam realitzar una festa de l’escuma a les piscines del poble amb la finalitat que tothom pogués gaudir d’un ambient festiu i que els més petits (i no tant petits) s’ho passessin d’allò més bé.

Pàgines