actualitat

Revista "La Veu dels Petits Vilanovencs - 2019"

Us presentem la nostra revista, la qual mostra un recull de tots aquells moments i experiències viscudes més significatives, articles d’opinió, recomanacions...

Ha estat un treball en equip per part dels membres que formen la comissió i també destacar la participació dels infants i joves.

Esperem us agradi!!!!!

Revista_la_veu_dels_vilanovencs_2019

 

 

12è Aniversari de la Llar Vilanova

El passat 11 de juliol es va celebrar el 12è aniversari del CRAE Llar Vilanova.

Teràpia de reminiscència - Juny

Teràpia de reminiscència: recordar a partir de la música.

Sortides al mercat

Des de la residència Pare Pacífic, ara que ha començat el bon temps, organitzem sortides setmanals cada dimarts al mercat de la plaça del poble. On hi trobem : parades de fruita i verdura, roba i calçat, articles diversos... És una activitat on podem gaudir d'un passeig tots junts!!!

 

Karaoke i cant a Vilanova de Bellpuig

Dins del programa de dinamització i activitats de la residència de dia de gent gran de Vilanova de Bellpuig s'ha organitzat una activitat de cant i karaoke, dirigida per la psicòloga del centre. Aquesta activitat té com a finalitat mantenir i millorar les habilitats verbals d'avis i àvies, reforçar la memòria, mantenir l'atenció, connectar amb el gaudi de la música i enfortir els vincles afectius del grup.

 

La Veu dels Petits Vilanovencs - 2018

Com cada any i sobre aquestes dades us presentem la nostra revista, la qual mostra un recull de tots aquells moments i experiències viscudes més significatives, articles d’opinió, recomanacions.

Esperem us agradi!!!

 

 

Marató d'activitats nadalenques

Com és habitual en les dates de Nadal, la residència de dia de gent gran de Vilanova de Bellpuig ha organitzat un munt d’activitats per als seus usuaris. La primera es va celebrar el 18 de desembre, amb un taller de centres de Nadal, impartit per l'Associació de Dones l'Anjua de Vilanova. Després d’una primera demostració, tothom  va poder col•laborar en els últims detalls de la confecció de diversos objectes de decoració.

Col·laboració amb la Fundació Soñar Despierto

Entre les diferents activitats que organitza el Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) Llar Vilanova hi ha la col•laboració anual amb la Fundació Soñar Despierto, entitat que a través de projectes socioeducatius treballa per a la integració social d’infants i adolescents residents en centres d’acollida, CRAE’s i centres oberts.

XIV Jornadas FEPA

El primer dia hi va haver l’acte inaugural, una ponència sobre l’adolescència com una segona oportunitat per corregir el neurodesenvolupament traumàtic i una àgora d’experiències de diferents entitats associades a FEPA. Vam poder assistir a la presentació de tres d’elles. Posteriorment vam dinar tots plegats i a la tarda es va fer una taula rodona amb la participació de joves extutelats en el qual va formar part  un jove que havia viscut al CRAE Llar Vilanova.

11è Aniversari de la Llar Vilanova!!

Aquest any, hem volgut ser innovadors i per tant, vam realitzar una festa de l’escuma a les piscines del poble amb la finalitat que tothom pogués gaudir d’un ambient festiu i que els més petits (i no tant petits) s’ho passessin d’allò més bé. També vam poder gaudir d’un berenar popular de xocolata amb coca i diversos refrigeris, així com, gelats i llaminadures pels més petits.

Pàgines