PersonaiValors

Sortida a la platja

Un grup de 15 nois i noies de la Llar acompanyats de tres educadors han gaudit  d’una sortida a l’Hospitalet de l’Infant. Van marxar de ben matí el dilluns dia 27 direcció cap a la platja de l’Almadrava on tenien l’allotjament en vàries casetes. Van passar el dia a la platja i a la piscina, i per la nit van anar a visitar el poble pesquer de l’Ametlla de Mar, on es van fer un passeig tranquil a la llum de la lluna tot descobrint vaixells i més vaixells.

NOVÉ ANIVERSARI DE LA “LLAR VILANOVA”

Es va fer unes invitacions i els infants i joves les van repartir a aquelles persones del seu entorn proper. Des del CRAE també es va convidar a companys/es, altres professionals, voluntaris del CRAE, famílies col·laboradores, famílies dels nois/es...

Xerrades-col·loqui sobre el CRAE amb professionals de diferents centres formatius

Seguint en la línea de realizar accions per donar visibilitat i normalitat al CRAE Llar Vilanova, donant a conèixer “què és un CRAE”, “qui hi viu”, “què s’hi fa” i  “qui hi treballa”,  a través de l’audiovisual d’edició i producció pròpia “Un nou horitzó”; aquest any s’ha continuat amb la realització de xerrades a diferents recursos formatius del territori on es formen els infants i joves de la llar.

Tallers sobre “AFECTIVITAT I SEXUALITAT” adreçat als nois i noies del CRAE

En total hi han participat 14 nois/es del CRAE, d’edats compreses entre els 14 i 17 anys. Aquests tallers s’han realitzat els dies 26 de febrer i 9 de març. El dia 26 s’han realitzat dos tallers amb dos grups de joves al CRAE, i el dia 9, el grup de nois/es més grans, ha anat a realizar el taller a la mateixa seu de l’Associació a Lleida, fet que els ha permès alhora conèixer l’entitat i els serveis i recursos que ofereix.