Vés al contingut

Tots som infants i joves, Somriu per la infància


Somriu per la infància” - #Somriuxlainfancia - és el lema amb el qual FEDAIA, la federació d’entitats catalanes que treballen amb infants en situació de desemparament o risc d’exclusió social, va celebrar el dissabte 18 d’abril una festa amb més de 3.000 infants a Port Aventura Park.

FEDAIA, Federació d’Entitats d’Atenció i d’educació a la Infància i l’Adolescència,  busca sensibilitzar i solidaritzar a la societat sobre la necessitat de garantir la igualtat d’oportunitats per a tots els infants i joves, especialment els més vulnerables.

Aquesta és la tercera edició en la qual participen infants i joves del CRAE Llar Vilanova. Les rialles durant les pujades a les atraccions i les mirades sinceres van fer que tot el dia fos un dia de disbauxa. Tot l’equip de la Llar Vilanova, vàrem poder gaudir de les atraccions, dels espectacles habituals del parc; així com, de les activitats i tallers que la federació va organitzar durant la jornada: tallers de pintura, manualitats, jocs...

CRAE Vilanova Festa FEDAIA Somriu per la infància

La cloenda de la festa “Somriu per la infància” va estar a càrrec del grup musical Clover i dels artistes Maria Sagana i Jota Martín.

Volem expressar el nostre agraïment a la FEDAIA, a Soñar Despierto i la Fundació Port Aventura i a totes les entitats patrocinadores i col·laboradores per oferir l’oportunitat de somriure per la infància.

CRAE Vilanova Festa FEDAIA Somriu per la infància