Vés al contingut
Col·laboració_Fundació Persona i Valors

Formem part i col·laboració

La Fundació Persona i Valors col·labora de forma activa en el treball en xarxa amb altres entitats, plataformes i federacions per establir aliances i coordinar accions per poder oferir els millors serveis a les persones usuàries, lluitar contra l’exclusió i aportar benestar al conjunt de la societat.

Comptar amb la capacitat integradora de la comunitat vol dir teixir les col·laboracions i aliances necessàries per oferir els serveis amb la màxima qualitat possible i sobretot, per implicar al conjunt de la societat en la inclusió social dels col·lectius més vulnerables i en risc d’exclusió social. Per la qual cosa establim col·laboracions des de diversos àmbits, des de proveïdors públics i privats, centres de formació, administracions, serveis de salut, etc.


Formem part de FEPA

Ens enorgulleix ser una entitat federada per FEPA (Federació d'Entitats amb Projectes i Pisos Assistits) i poder garantir la màxima qualitat dels nostres serveis. FEPA és l'entitat de referència i interlocutora rellevant a Espanya amb relació a la realitat i els reptes de les persones joves que ha d’afrontar el seu procés d’emancipació sense suport familiar., especialment dels tutelats/des i extutelats/des.

Consolida la seva presència estatal i té presència activa en totes les Comunitats Autònomes. Les entitats membres de FEPA participen activament en la consecució de la missió de la Federació, treballen amb criteris comuns, generant i fomentat l'aprenentatge mutu. FEPA forma part de xarxes internacionals, especialment en l'àmbit de la Unió Europea.


Col·laboradors