Vés al contingut
Història_Fundació Persona i Valors

Història

La Fundació Persona i Valors té els seus orígens l'any 2007 des d'una escissió de la Fundació Mercè Fontanilles, amb la finalitat de promocionar nous equipaments d'atenció a les persones des de la proximitat territorial i els valors de la iniciativa social no lucrativa per establir-se a les comarques de Lleida.


CRAE i pisos

L'activitat de la Fundació Persona i Valors se centra en el desenvolupament de la seva missió amb la prestació de serveis d'atenció, formació i ocupació iniciant l'any 2007 la prestació de serveis especialitzats d'atenció a la infància i l'adolescència mitjançant programes de centres residencials d'acció educativa (CRAE), un primer servei de 24 places l'any 2007 i un servei de 10 places l'any 2017. Així com serveis d'acompanyament a l'emancipació amb projectes de pisos assistits per joves.

Al llarg de la seva trajectòria, i centrada en l'atenció a la infància, adolescència i joventut, presta serveis d'orientació laboral, formació a mida i creació d'ocupació mitjançant dispositius d'orientació laboral en diverses poblacions de les comarques de Lleida.

Donant suport a les persones_Fundació Persona i Valors

Donant suport a les persones des del 2007

Residències

Tal com forma part dels seus trets característics, la Fundació Persona i Valors està atenta a les necessitats socials emergents inicia l'activitat d'atenció residencial i centres de dia per persones grans. Pel seu model d'atenció de qualitat, proximitat, individualitzada i integrada a la comunitat, inicia la prestació dels serveis de Residència Pare Pacífic l'any 2011 al municipi de Vilanova de Bellpuig i l'any 2021 els serveis del Tossalet.

En els seus gairebé 15 anys de trajectòria, la Fundació Persona i Valors atén un volum anual de 110 persones, les quals s'atenen en un 99% dels casos en serveis residencials de llarga estada.