8é Aniversari CRAE Llar Vilanova

17 Setembre 2015

El 12 de juny vam tenir el plaer de celebrar el 8è aniversari del CRAE Llar Vilanova. Ja han passat vuit anys de la inauguració i de l’arribada a la població de Vilanova de Bellpuig. Hem d’agrair la bona acollida rebuda per tots els veïns/es del poble, la facilitat que ens han donat per integrar-nos en la vida d’aquest i per consolidar el nostre projecte. I com cada any hem volgut compartir amb els veïns/es, amics/gues el nostre aniversari. A més amb aquesta acció, intentem donar a conèixer que és un CRAE, a donar-li transparència, trencant possibles estereotips. És a dir, apropar-nos al nostre entorn.

Aniversari crea Llar Vilanova Bellpuig Lleida 2015És una festa en que els infants i joves tenen molt protagonisme i la viuen amb molta il·lusió.  Ells són partícips del desenvolupament de la festa: una de les noies va ser qui va fer la invitació d’aniversari i la resta la van repartir als seus companys/es de classe, als veïns/es i als professors/es  i d’altres joves i infants van ajudar a preparar les cucanyes i el berenar.

Primer que tot els educadors/es vam portar a terme diferents cucanyes; jugar als bolos, buscar caramels a la farina, taller de pintar cares, cercar objectes sense veure’ls, tirar pots amb estratègia... Desprès tots plegats vam berenar i per finalitzar la festa vam fer dos tallers: un de malabars i un de zumba.

Els nois/es vam poder compartir la festa amb els seus companys/es de classe, amics/gues, professors/es, voluntaris/es i veïns de Vilanova de Bellpuig. Va ser  una festa molt divertida!

Agraïm a totes les persones que varen acompanyar-nos en aquesta festa i també a les entitats, institucions que van donar-hi suport, com l’Ajuntament de Vilanova, cedint-nos l’espai i la infraestructura.