8é Aniversari CRAE Llar Vilanova

aniversari crae llar vilanova de bellpuig lleida
Dimarts, 1 Setembre, 2015
Tipus: 
CRAE Vilanova

El 12 de juny vam tenir el plaer de celebrar el 8è aniversari del CRAE Llar Vilanova. Ja han passat vuit anys de la inauguració i de l’arribada a la població de Vilanova de Bellpuig. Hem d’agrair la bona acollida rebuda per tots els veïns/es del poble, la facilitat que ens han donat per integrar-nos en la vida d’aquest i per consolidar el nostre projecte. I com cada any hem volgut compartir amb els veïns/es, amics/gues el nostre aniversari. A més amb aquesta acció, intentem donar a conèixer que és un CRAE, a donar-li transparència, trencant possibles estereotips. És a dir, apropar-nos al nostre entorn.

Aniversari crea Llar Vilanova Bellpuig Lleida 2015És una festa en que els infants i joves tenen molt protagonisme i la viuen amb molta il·lusió.  Ells són partícips del desenvolupament de la festa: una de les noies va ser qui va fer la invitació d’aniversari i la resta la van repartir als seus companys/es de classe, als veïns/es i als professors/es  i d’altres joves i infants van ajudar a preparar les cucanyes i el berenar.

Primer que tot els educadors/es vam portar a terme diferents cucanyes; jugar als bolos, buscar caramels a la farina, taller de pintar cares, cercar objectes sense veure’ls, tirar pots amb estratègia... Desprès tots plegats vam berenar i per finalitzar la festa vam fer dos tallers: un de malabars i un de zumba.

Els nois/es vam poder compartir la festa amb els seus companys/es de classe, amics/gues, professors/es, voluntaris/es i veïns de Vilanova de Bellpuig. Va ser  una festa molt divertida!

Agraïm a totes les persones que varen acompanyar-nos en aquesta festa i també a les entitats, institucions que van donar-hi suport, com l’Ajuntament de Vilanova, cedint-nos l’espai i la infraestructura.

 

Comparteix la notícia: