Celebració del 7é aniversari de la Llar Vilanova

28 Juliol 2014

Ja fa 7 anys que el CRAE Llar Vilanova és una realitat a la població de Vilanova de Bellpuig, on hem tingut la sort de tenir una molt bona acollida. Durant aquest temps ens hem anat integrant amb tota la població, sentint-nos com uns veïns/es més del poble; el projecte s'ha consolidat  i fins i tot, ampliat. I  com cada any, s'ha volgut celebrar  amb tots els veïns/es, amics/gues... l'aniversari de la Llar de forma oberta i participativa.

Aniversari CRAE Llar Vilanova Vilanova Bellpuig LleidaVa ser una tarda entretinguda on els nens i nenes van poder compartir amb els seus amics i companys de classe diverses activitats que l’equip educatiu de la llar va preparar per tal que fos un dia de disbauxa.

Es van realitzar invitacions perquè cada infant o jove les repartís a qui volgués;  i van assistir nois i noies de totes les edats, pares i mares, mestres, antics nois que han viscut a la llar..., tots junts, compartint experiències, per tal de celebrar què fa 7 anys que vam arribar a Vilanova de Bellpuig, i què avui en dia, som i participem de les activitats lúdico-culturals del poble.

Els educadors/es de la llar, van organitzar diferents tallers i cucanyes per tal de passar una tarda genial: taller de pintures de cara, parada de tirar pots, jocs amb farina, activitats amb pilota, amb corda, i moltes més.... Després vam preparar un berenar, amb un pica-pica i entrepans de totes classes i beure per a tothom.
 

La festa va acabar amb actuació per part d’algunes noies de la llar; i per últim, amb l’actuació del grup de teatre “ 5 erres” de Torrefarrera que va representar una obra infantil que va mantenir atents als infants que hi eren presents.

Animació Aniversari CRAE Llar Vilanova 7 anys Persona i Valors

Van assistir molts amics i companys dels nois i noies de la Llar, se’ls va veure gaudir de valent i participar de les activitats que es van preparar. En definitiva, va ser una tarda profitosa, divertida, on tots vam passar una estona compartint alegria.

Agraïm a tots els assistents a l'acte per acompanyar-nos en aquest dia  i aquelles entitats, institucions que van donar-hi suport, com l'Ajuntament de Vilanova que ens va cedir l'espai, el grup de teatre... i totes aquelles persones i altres que donen suport al projecte en el dia a dia!