Vés al contingut
Residència Pare Pacífic lliure de la COVID 19_Fundació Persona i Valors

La Llar Vilanova guanya el concurs de gènere

Residència Pare Pacífic lliure de la COVID 19_Fundació Persona i Valors

La igualtat de drets i d'oportunitats entre homes i dones, la sensibilització contra el fenomen de les micro violències que es poden donar en la vida quotidiana és transversal en la línia educativa dels centres i serveis gestionats per l'Entitat. Amb l'educació en valors, el canvi d'actituds i comportaments volem contribuir a la creació d'una societat més justa, respectuosa i igualitària.

Paral·lelament des de l'Entitat s'impulsen accions de sensibilització. L'objectiu és promoure la participació i escoltar la veu dels i els infants i joves que atenem.

El CRAE Llar Vilanova de la Fundació Persona i Valors ha participat activament en les activitats proposades al voltant del tema:

· Amb motiu de la commemoració del dia Internacional de l'eliminació de la violència envers les dones van participar en el concurs "Posa-ho en paraules". La finalitat d'aquesta acció era que cada centre o servei crees un lema que representes la seva opinió al respecte.
Felicitem als grups d'infants i joves i l'equip educatiu del CRAE Llar Vilanova que amb la frase "Educar des de la infància és la millor prevenció contra la violència de gènere" van guanyar el concurs.

· I per a la celebració del 8 de març van posar el seu gra de sorra en la creació de part de la lletra i cantant en un TRAP a favor de la igualtat entre homes i dones:

https://www.youtube.com/watch?v=ORLe5Lmsp9o

 

"Digues i ho oblido, ensenya'm i ho recordo, involucra'm i ho aprenc". - Benjamin Franklin