Vés al contingut
Desè aniversari Para Pacífic_Fundació Persona i Valors

La Residència Pare Pacífic celebra 10 anys!

Desè aniversari Para Pacífic_Fundació Persona i Valors

La Residència i Centre de Dia per atenció a persones grans Pare Pacífic celebra el seu 10è aniversari.

Celebrem deu anys d’atenció a les persones grans a Vilanova de Bellpuig. Anys d’arrelament al territori i de participació en la comunitat. Anys de cura i de treball compartit amb les famílies. Anys d’un model d’atenció de qualitat, centrada en les persones i les seves necessitats. També anys d’acompanyament al dol, però amb l’esperit de mantenir viva la petjada de les padrines i els padrins que en concloure el seu cicle de la vida ens han deixat.

El nostre 10è aniversari coincideix amb la recuperació progressiva de la més greu situació de crisi social i sanitària mundial viscuda als darrers anys i de la que les persones grans han estat les seves víctimes majoritàries.  

A la Residència i Centre de Dia Pare Pacífic, conscients d’aquesta situació d’especial vulnerabilitat sobrevinguda i tan bon punt es va decretar l’estat d’alarma al mes de març de 2020, ens vam posar a treballar de costat, professionals, famílies, comunitat i Administracions amb l’objectiu de  mantenir-nos lliures de la Covid-19 i protegir-nos d’aquesta pandèmia mentre arribaven les vacunes.

La vocació de servei ha cobrat tot el seu significat, els esforços organitzatius, amb compactació de torns, per evitar mobilitat i no incrementar els riscs de contagis, el compliment estricte de les mesures higièniques i  sanitàries, la col·laboració de les famílies, l’entorn, les sinergies generades amb diferents agents socials i comunitaris, entre altres bones pràctiques  han donat els seus fruits. És per això que aquest és un aniversari excepcional, ja que podem celebrar també que Pare Pacífic s’ha mantingut de manera permanent com a ESPAI LLIURE de la COVID-19.