Vés al contingut
El Tossalet_Fundació Persona i Valors

Nova residència: El Tossalet per a gent gran

El Tossalet_Fundació Persona i Valors

El Tossalet és una nova Residència i Centre de Dia a Cervià de les Garrigues que forma part de la Fundació Persona i Valors. I des de l’any 2011 gestiona la Residència i Centre de Dia Pare Pacífic, al terme municipal de Vilanova de Bellpuig (Pla d’Urgell).

El Tossalet és un projecte innovador, ja que està situat en un entorn privilegiat, en un entorn rural i de naturalesa. Amb grans zones verdes i tranquil·les, amb unes vistes immillorables. I compta amb unes instal·lacions noves, adaptades i de qualitat, per tal de poder garantir el millor servei a les persones usuàries. 

I per poder oferir un servei integral de qualitat, El Tossalet ofereix un Pla d’Atenció Individualitzat, interdisciplinari i adaptat a les necessitats i les característiques individuals de les persones usuàries.

S’ofereixen diferents tipus d’estades segons les necessitats; les estades permanents, les temporals, les convalescents o les de respir. Totes les estades garanteixen els serveis bàsics d’atenció sanitària, de psicogeriatria i de rehabilitació. Altrament, El Tossalet també ofereix tot un seguit de serveis addicionals de suport a domicili que ajuden a la promoció de l’autonomia personal.

De manera complementària, des de la residència es fa partícip a la família en el disseny i desenvolupament del Pla d’Atenció Personalitzat, esdevenint una peça clau en el procés. Així, també s’ofereixen serveis de suport a les famílies, com ajuda en la gestió de la dependència o serveis d’acompanyament al dol.

Per tant, El Tossalet postula com un servei comunitari i de proximitat que millora la qualitat de vida del territori i de les persones grans que en ell hi resideixen. Des de El Tossalet hi ha una forta aposta territorial i es plantegen activitats vinculades a l’entorn i obertes al municipi, que fan d’El Tossalet una aposta familiar i pròxima al territori, un centre que vetlla per la cura i la millora de la qualitat de vida de grans persones!