NOVÉ ANIVERSARI DE LA “LLAR VILANOVA”

05 Juliol 2016

Es va fer unes invitacions i els infants i joves les van repartir a aquelles persones del seu entorn proper. Des del CRAE també es va convidar a companys/es, altres professionals, voluntaris del CRAE, famílies col·laboradores, famílies dels nois/es...

La festa va iniciar-se sobre les 16 hores de la tarda amb diferents activitats per als infants més petits de la festa, com taller de bombolles de sabó, taller de pintura de cares, jocs amb globus i pilotes, jocs esportius... Després es va fer un berenar per a tots els assistents realitzat pels professionals i nois de la Llar. Un educador va venir amb el seu cavall i els nois/es van poder gaudir-ne ja sigui pujant a donar un tomb i/o fent-se una fotografia. Seguidament es va realitzar una demostració “D’AGILITY” per part “d’EDUCACIÓ CANINA LA DAGA” de Mollerussa, al pati de l’escola, on es va poder veure com els gossos seguien un circuit i saltaven diferents obstacles, i a més els infants van poder participar de forma activa.

Per anar acabant, es va gaudir d’un concert de piano per part d’un educador del CRAE, i la festa va finalitzar amb una sèrie de balls preparats per les noies de la Llar. Es va repartir una bossa de llaminadures a tots els infants i joves assistents i ens vam acomiadar fins l’any vinent.

La festa va organitzar-se gràcies a la col·laboració dels professionals del CRAE, els quals van preparar el berenar i els diferents tallers i activitats, així com també dels joves de la Llar, els quals van ajudar i donar suport en l’organització dels tallers i activitats.

Igualment agraïm la col·laboració de totes les persones assistents, de l’associació d’educació canina la Daga per la seva exhibició, i a l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig, el qual ens va fer la sessió de l’espai i la corresponent infraestructura.