Un grup d’infants de la Llar Vilanova visita el Centre d’Art “La Panera” de Lleida.

Activitat Infants al Centre Art Panera Lleida
Diumenge, 27 Abril, 2014
Tipus: 
CRAE Vilanova

Amb l’objectiu d’apropar la cultura des de diferents vessants, com ara, les arts visuals, el disseny o la ciència; un grup d’infants de la Llar Vilanova van aprofitar les vacances de Setmana Sant per visitar el Centre d’Art “La Panera” de Lleida.

Primer es va fer una visita a l’exposició “I el mar es va negar a ser terra” de Casilda Sánchez, situada a la sala de les columnes transformada en un viatge aquàtic, un laberint de videoprojeccions de gran format. A on els visitants és veuen submergits en una travessia pel mar i atrapats en una història sense principi ni fi.

A continuació, el grup es va dirigir a l’espai “MiniPanera” a on es programa actualment “La Pera llimonera”. Aquesta varietat de pera característica de Lleida serveix per analitzar el nostre territori i repensar les fruites del camp des del disseny, l’animació o els llibres.

L’objectiu d’aquest espai és conèixer millor la biodiversitat de l’hort de Lleida i quines són les varietats locals mitjançant els colors, les formes, els dissenys i la creativitat.

En aquesta línia el grup van realitzar un taller de “Cespinos”, a partir de llavors de gespa i serradures les noies i nois van crear diferents personatges. Aquests “Cespinos” ja estan a la Llar i ara cal cuidar-los i regar-los per fer-li créixer els cabells.

No podem acabar sense expressar el nostre agraïment al Centre d'Art "La Panera" per oferir-nos l'oportunitat de realitzar aquesta activitat. 

Comparteix la notícia: