Visita dels Lacetanis Moto Grup a la Llar Vilanova

22 Desembre 2016

Des de fa uns anys els infants i joves de la Llar Vilanova reben al mes de desembre una visita molt esperada, els “lacetanis”!.

Cap a les 11h del matí van arribar amb les seves respectives motos fent força soroll, i es van trobar tots els nois/es esperant-los amb molta il•lusió al pati de la Llar. Aquí els grup dels “bombollers” van iniciar la festa amb música, cançons i ritmes de percussió que van convidar a ballar a tots els joves, infants, educadors/es, lacetanis i altres persones assistents. Posteriorment i per sorpresa, la “colla de geganters i grallers”  de Cervera van fer entrada al pati amb els seus gegants, cap-grossos i cavallets, acompanyants del so de les gralles i timbals. Tots ens vam unir als seus balls i melodies musicals, i fins i tot els joves i infants van poder portar un gegant, cavallet, cap-gros,...

Acte seguit es va anar a la sala polivalent on tots asseguts i amb gran alegria i entusiasme vam rebre la visita del Pare Noel. Aquest va fer un petit discurs i va fer entrega als joves i infants d’una tassa amb el nom de cadascun d’ells i regals individuals i per a compartir. En aquest moment vam poder observar la satisfacció dels nois/es i també dels lacetanis els quals van ser els organitzadors de la festa.  Desprès va arribar un dels grans moments esperats pels joves i infants que va ser anar a donar un tomb amb les motos. Ben abrigats i amb el casc de protecció van poder pujar a les motos vàries vegades i viure una gran experiència...

La festa va finalitzar amb un pica-pica al menjador de la Llar per tots els assistents, i es van fer les respectives fotografies conjuntes i compartint paraules i l’estona tots plegats.

 

Des de la Llar Vilanova, els vam obsequiar amb un petit detall, que aquest any va ser un clauer fet a mà per part dels infants i educadors,  i vam acomiadar-nos fins l’any vinent.

Moltes gràcies a tots els amics lacetanis, bombollers, gegants, grallers, capgrossos... per crear un dia tant especial ple  d’altruisme, generositat i amistat!!