Vés al contingut
Serveis d'Atenció a la Gent Gran

Serveis d'Atenció a la Gent Gran

Pare Pacífic

Residència i Centre de Dia per a gent gran

Residència i Centre de Dia Municipal

     

La residència i Centre de Dia Pare Pacífic és un agradable espai de convivència dissenyat i adaptat per oferir una atenció de màxima qualitat als residents.

La missió dels nostres serveis és oferir als residents un entorn substitutiu de la seva llar (temporal o permanent) que permeti millorar el seu benestar físic, psíquic i social; i proporcionar una actuació preventiva, progressiva i continuada, adient a les seves necessitats.

Conjuntament, es treballa de forma coordinada amb els familiars; facilitant el contacte entre família i resident amb l’objectiu de reforçar els vincles socioafectius, proporcionant un suport professional per tal que l’entorn familiar participi de forma activa en la millora del benestar del seu familiar i establint una comunicació directa entre professionals i familiars.   

Un equip interdisciplinari i especialitzat en gent gran garanteix una atenció terapèutica personalitzada en tots els àmbits d’intervenció: sanitari, social, psicològic, d’allotjament i higiene...

 

Residència i Centre de Dia Municipal Pare Pacífic

C/Pare Pacífic, número 2
Vilanova de Bellpuig

25264 (Lleida)

Telèfon: 973 98 97 40

Emailparepacific@hotmail.com

Vetllem pel benestar de les persones

Vetllem pel benestar de les persones

El Tossalet

Residència i Centre de Dia per a gent gran

El Tossalet

El Tossalet és una Residència i Centre de Dia situada a Cervià de les Garrigues (Lleida) que atén i acompanya a persones grans amb necessitats específiques

Té un concepte familiar, ja que compta amb 22 places per garantir la màxima qualitat d’atenció a les persones residents i 20 places al centre de dia. Situada en un entorn privilegiat i amb instal·lacions noves, adaptables i confortables.  

El Tossalet proposa un model d’atenció integral centrada en la persona, amb un Pla d’Atenció Individualitzat, amb estades permanents, temporals, convalescents o de respir. 

 

Residència i Centre de Dia El Tossalet

C/Era, 64
Cervià de les Garrigues
25460 - Les Garrigues (Lleida)

Telèfon: 663 976 402 

E-mail: eltossalet@sinergia.org