La Directora General d'Atenció a la Infància i Adolescència, M. Mercè Santmartí i Miró, visita el CRAE Llar Vilanova

06 Març 2014

El passat dimecres 27 de febrer, la Directora General d'Atenció a la Infància i Adolescència, la Sra. Mercè Santmartí i Miró,  va realitzar una visita al CRAE Llar Vilanova per conèixer personalment el servei residencial d’atenció a la infància i adolescència. La directora, acompanyada del Sr. Joan Mayoral, subdirector de la DGAIA,  el Sr. Francesc X. Balagué, representant de la DGAIA, el Sr. Josep Maria Forné, director dels S.T. de Benestar Social i Família de Lleida, i la Sra. Dolors Camí, cap de l' Equip Funcional d’Infància de Lleida.

La trobada va començar amb la visita dels diferents espais de la Llar. Durant el recorregut a les instal·lacions, l’equip tècnic i educatiu de Llar Vilanova, va aprofitar per donar a conèixer l’organització interna del servei; posant èmfasis en els espais diferenciats del servei: Llar i Pis.

Habitació Llar Vilanova Aquestes àrees de convivència diferenciades en funció de l’edat dels infants; no és només una separació física, sinó que es basa també en una diferenciació a nivell educatiu i convivencial, per tal d’atendre millor la diversitat, i els interessos i necessitats dels mateixos, ja que al pis es treballen de forma més intensiva tots els processos d’autonomia i de preparació per a l’emancipació dels joves.

La recepció va finalitzar amb un intercanvi molt positiu entre la delegació institucional, l’equip de Persona i Valors: Pepa Arqué –directora tècnica– i Pere Molins –secretari– i  l’equip de Llar Vilanova, a on es van comentar els reptes conjunts de futur per continuar millorant l’atenció als infants i adolescents de les comarques de Lleida.